phones

Download de app!

Verkijgbaar voor:

Over Gastec On-Site

Gastec On-Site is hét multimediale platform voor het uitwisselen van gaskennis, met als kernwoorden veiligheid, milieu en regelgeving. Of het nu gaat om het veilig installeren van gastoestellen, of om de laatste stand van zaken op het gebied van regelgeving: Gastec On-Site is van alle markten thuis. Gastec On-Site is een initiatief van Kiwa Technology, voor de ‘oude rotten’ in het vak vroeger bekend als Gastec. De experts van Kiwa Technology zorgen ervoor dat de informatie die via Gastec On-Site beschikbaar is van het hoge niveau is dat u van ons gewend bent.

Over de app

Om ook op locatie te kunnen beschikken over de meest uiteenlopende en actuele gaskennis is Gastec On-Site beschikbaar voor Android en iOS Iphone. Enorm handig voor bijvoorbeeld installateurs en inspecteurs van gastoestellen en –installaties. De Gastec On-Site app is te downloaden via de iTunes App Store of Android Market.

De kennisbank

De Gastec On-Site kennisbank is gedeeltelijk gratis toegankelijk. Bij de gratis antwoorden gaat het om kennis die u, zij het met enige moeite, ook via andere kanalen zou kunnen verzamelen. Ook zijn er antwoorden die niet gratis beschikbaar zijn. Hier gaat het om kennis waarin de meerwaarde en expertise van Kiwa Technology duidelijk naar voren komen. Voor het bekijken van deze antwoorden kunnen credits worden aangeschaft. Meer informatie over het bestellen van credits

Accounts

Voor Gastec On-Site zijn verschillende accounts beschikbaar. Het aanmaken van een account is geheel gratis! Met een account kunt u profiteren van een aantal handige functionaliteiten van Gastec On-Site. Zo kunt u antwoorden toevoegen aan ‘Mijn Antwoorden’ zodat u in één oogopslag de meest relevante informatie op een rijtje heeft staan. Ook kunt u via het Forum vragen stellen, suggesties aandragen of van gedachten wisselen met andere gebruikers van Gastec On-Site. Met een account kunt u ook credits bestellen om toegang te krijgen tot alle vragen in de kennisbank. Bovendien krijgt u bij registratie tijdelijk 4 credits gratis! Zo kunt u zelf uitvinden wat de meerwaarde is van de specifieke kennis in de Gastec On-Site kennisbank. Nu registreren 

Bedrijfsaccounts

Naast persoonlijke accounts bieden wij ook de mogelijkheid tot het aanmaken van een bedrijfsaccount. Wanneer één van uw medewerkers een antwoord koopt, is dit antwoord via ‘Mijn Antwoorden’ ook beschikbaar voor de overige medewerkers die op het bedrijfsaccount zijn aangesloten. Aan een bedrijfsaccount zijn geen vaste kosten verbonden, u betaalt slechts voor de bestelde credits. De volgende bedrijfsaccounts zijn mogelijk:

  • Bedrijfsaccount 5-10 medewerkers
  • Bedrijfsaccount 11-20 medewerkers
  • Bedrijfsaccount 21-30 medewerkers
  • Bedrijfsaccount 30+ medewerkers

Registreren is simpel. U gebruikt het registratieformulier en selecteert het gewenste accounttype.

nieuwsbrief registreren credits