phones

Download de app!

Verkijgbaar voor:

Disclaimer

De website van Kiwa is ontwikkeld en wordt beheerd door medewerkers van Kiwa wereldwijd. De website heeft als doel informatie beschikbaar te stellen over de services die Kiwa levert, kwaliteitsbeheer in het algemeen en acties en initiatieven ter ondersteuning van de groei en ontwikkeling van alle betrokken partijen. Een en ander met inachtneming van de nationale en Europese wetgeving en afzonderlijke richtlijnen. Dit alles met het oog om de kwaliteit en het concurrentievermogen van onze opdrachtgevers te vergroten.

De website bevat een actueel overzicht van alle gecertificeerde ondernemingen, duizenden pagina’s documenten en koppelingen naar andere voor de gebruiker interessante websites. Daarnaast host de website portals, nieuws en binnenkort ook algemeen toegankelijke adviesdiensten en forums.

Kiwa NV, noch enige dochteronderneming van Kiwa of een persoon of organisatie die namens Kiwa handelt, kan aansprakelijk worden gehouden voor de juridische betrouwbaarheid van de inhoud van deze website of voor een verkeerde interpretatie daarvan.

nieuwsbrief registreren credits